back to top
KezdőlapFormula 1Bottas pórul járt a csöves-üzemmódban, lelopták róla a cipőt, miközben egy padon...

Bottas pórul járt a csöves-üzemmódban, lelopták róla a cipőt, miközben egy padon aludt

-

Újabb privát titkokról vallottak az F1-es pilóták, például arról, mondtak-e már le megbeszélt találkozót, vagy hogy szundítottak-e nyilvános helyen.

Az F1 Youtube-csatornáján közzétett felvételen különböző hétköznapi témákban faggatták a versenyzőket, hogy megtörtént-e már velük vagy sem. Ami a szakmai összefésülést illeti, az érdekes kérdés az volt, ki járt már (nem feltétlenül a jelenlegi) csapattársa otthonában: egyesek nemmel feleltek, de Pierre Gasly három nevet is fel tudott sorolni. A legtöbb esetben nem a vendéglátó pilóta főzött rájuk, ám Gasly főzőtudását megdicsérte Cunoda Juki, míg a híres Carlando páros, Carlos Sainz és Lando Norris nem kifejezetten hízelgett egymásnak ezen a téren.

Bármelyikünkkel előfordul, hogy lemondunk egy találkozót ilyen-olyan ürüggyel, a megkérdezett F1-es versenyzők többsége viszont azt állítja, nem tett még ilyet. Ellenben általában rosszak a titkok megőrzésében, ugyanis Leclerc és Norris kivételével mindegyikük elismerte, hogy elkotyogott már olyan dolgot másnak, amit nem kellett volna.

További kérdés volt, hogy a versenyzők láttak-e szellemet, továbbadtak-e másoktól kapott ajándékot, illetve nyilvános helyen elaludtak-e. Utóbbival kapcsolatban a kedvencünk egyértelműen Bottas sztorija, aki elárulta, hogy a makaói F3-as hétvégén az egyik este elszunnyadt egy park padján, és az egyik cipője nélkül ébredt.

Ralf Schumacher megmutatta szerelmét – közeli barát árult el részleteket a kapcsolatukról