back to top
KezdőlapFormula 1Hamilton kezd tartani Verstappentől

Hamilton kezd tartani Verstappentől

-

Az idei világbajnok, Lewis Hamilton úgy véli, hogy magasabb szintre kell emelnie a jövőben a versenystratégiáját, hogy ki tudja védeni Max Verstappen „támadásait”. Noha a Mercedes brit versenyzője kilenc futamot nyert idén, mégis érzékeli, hogy Verstappen egyre nagyobb fenyegetést jelent.

„Jobb akarok lenni jövőre.” – mondta Hamilton. „Jövőre nagyobb kihívást jelent majd a Ferrari és a Red Bull.”

„A Forma-1 nem alszik. Nem áll meg. Mindig van valaki, aki a pozíciómra pályázik. Emelnem kell a tétet, hogy elöl maradjak és ez motivál engem. Már most ez motivál a következő szezonra.”

„Max egy kivételes versenyző.” – mondta Hamilton. „Fantasztikusan vezetett (Mexikóban), és igazán fantasztikus volt látni, milyen versenyszellemmel rajtolt. Vártam, hogy csatázhassak vele és jó látni, hogy a Red Bull újra elöl van.”

„Remélem jobb erőforrásuk lesz jövőre és jobban benne lesznek a harcban. Szerintem az jót tenne a sportnak. Van egy potenciális világbajnokuk Max személyében és az évek során csak egyre erősebb lesz, mivel óriási nyers tehetség. Hosszú út áll még előtte, de ezek a győzelmek csak hozzátesznek a potenciáljához, hogy várom már, hogy megküzdhessek vele.”