back to top
KezdőlapFormula 1Hamilton szívesen lenne Ricciardo csapattársa

Hamilton szívesen lenne Ricciardo csapattársa

-

Max Verstappennel már hosszabbított szerződést a Red Bull 2018 utánra, Daniel Ricciardoval azonban még nem. És jó ideig valóban nem is fog, sőt esélyes, hogy Ricciardo sem nagyon szeretné ezt, mivel már többször is hangoztatta, hogy talán a Mercedeshez, vagy a Ferrarihoz igazolna.

Az ausztrál versenyző azt is kiemelte, hogy nagyon szeretne egy csapatban versenyezni Lewis Hamiltonnal, hogy azonos autóban ülve hívhassa őt ki. Hamilton pedig szimpatizál is ezzel az elképzeléssel.

„Daniel egy fantasztikus versenyző, kiváltság lenne ellene versenyezni.” – mondta a bajnokság éllovasa a Motorsport.comnak. „Ő egy nagyszerű karakter, mindig pozitivitást visz a csapatába. Szerintem ez érdekes és klassz, és bóknak veszem, ha valaki azt mondja, hogy ellenem szeretne versenyezni.”

Hamilton azonban úgy véli, hogy ő már volt egy csapatban azzal, aki a legjobb versenyző, illetve ellenfél a mezőnyben.

„Én úgy érzem, versenyeztem már a legjobb ellen, személyes véleményem szerint ez Fernando (Alonso). Most is nagyszerű versenyzőnk van Valtteri személyében, és élvezem a vele való versenyzést. Nagyon sok remek versenyző van itt, aki ellen szívesen versenyeznék.”