back to top
KezdőlapFormula 1Hamilton az olimpián, Norrist kiütötte a főnöke – így kezdte a nyaralást...

Hamilton az olimpián, Norrist kiütötte a főnöke – így kezdte a nyaralást az F1-es mezőny

-

Még csak egy hét telt el a Belga Nagydíj óta, de több versenyző máris belevetette magát a nyaralásba, miközben Lewis Hamilton Snoop Dogg társaságában egy nem a mainstreambe tartozó sportág helyszínén tűnt fel az olimpián.

Vasárnap a hétszeres világbajnokot Párizsban, a jelenleg zajló nyári olimpia helyszínén fotózták le, méghozzá a Grand Palais-ben, ahol a vívóversenyek zajlanak. A lelátón rapper barátjával, a játékok alatt különféle influenszeri szerepeket betöltő Snoop Dogg-gal, valamint a snowboardos Shaun White-tal ült egy társaságban, a páston pedig egy másik barátjának, Miles Chamley-Watsonnak drukkolt, aki a férfi tőröző csapatversenyében erősítette az amerikaiakat – de az elődöntőben vereséget szenvedtek az olaszoktól.

A Mercedes másik pilótája ellenben az augusztusi szünet első hetén azonnal eltávolodott mindenféle sporttól, s barátnőjébe Mallorcára utazott egy romantikus kikapcsolódásra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

George Russell (@georgerussell63) által megosztott bejegyzés

A másik végletet jelenti Lando Norris, aki még a szünetet is főnöke társaságában kezdte, ugyanis golfozni ment főnökével, a McLaren-vezérigazgató Zak Brownnal – aki egy Instagram-bejegyzésének tanúsága szerint egyik alkalommal a pilótáját találta telibe a labdával, amihez egy nem túlságosan bűnbánó üzenetet fűzött. „Upsz, bocsi, Lando! Máskor ne állj ilyen közel!”

Max Verstappen a családja körében kezdte a pihenőt, meglátogatva húgát, Victoriát, aki már háromszoros édesanya.

Carlos Sainzt rajongók Skóciában látták, ahol barátnője, Rebecca Donaldson születésnapját ünnepelte meg baráti társaságban – a tortával pedig maga a Ferrari pilótája állított be.

 

Valtteri Bottas a szezon során már Ausztráliába jár haza, de a szünetre égtájat váltott, és Észak-Európa festői tájain jelent meg barátnőjével. Instagram-bejegyzése alapján nem Finnországba, hanem Norvégiába utazott, a világ legészakibb itallepárlójába.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Valtteri Bottas (@valtteribottas) által megosztott bejegyzés

Pierre Gaslyt eközben barátnője, Cerqueira Gomes a jelek szerint belerángatta a legújabb Instagram-trendekbe, s gondolkodásra késztette a követőket: hogy lehet benne annyira biztos, hogy az az egy vékony madzag egyben tartja a ruháját?