csütörtök, október 21, 2021
F1 - 🇺🇸 US. Grand Prix
WTCR - 🇮🇹 Race 1 of Italy
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary
- Hirdetés -
KezdőlapFormula 1Hamilton: Remélem, hogy a helyszínen lévők visszakapják a pénzüket

Hamilton: Remélem, hogy a helyszínen lévők visszakapják a pénzüket

-

- Hirdetés -

Lewis Hamilton nagyon reméli, hogy a helyszínen lévő szurkolók visszakapják majd a pénzüket.

- Hirdetés -

A Belga Nagydíj igen emlékezetesre sikeredett, ám nem úgy, ahogy azt F1-et kedvelők előzetesen remélték. A futamot hosszú ideig el sem indították, ugyanis az eső intenzitása valamint a pályán lévő vízmennyiség nem tette ezt lehetővé. Két kört 18:17 tájékán mégis megtett a mezőny a Safety Car mögött, így a pontok felét kioszthatták a pilótáknak és a csapatoknak.

- Hirdetés -

A harmadik helyet megtartó hétszeres világbajnok ugyanakkor nem volt boldog, hiszen nem történt érdemi versenyzés az utóbbi pár órában:

- Hirdetés -

,,Először is, nagyon sajnáltam ma a szurkolókat. Ezért a helyzetért nem hibáztatható senki sem, ám ők rendkívüliek voltak, velünk maradtak és a versenyre várva kitartottak. Amikor kiküldtek minket, akkor tisztában voltak azzal (a versenyirányítás), hogy semmivel sem jobbak a körülmények. Megtettünk két kört a Safety Car mögött, hogy a minimum követelményeket teljesítsük. Remélem, hogy a szurkolók visszakapják a pénzüket. Az 5 méterrel előtted autózó egyszerűen eltűnt, így még a konstrukciókon lévő lámpákat is nehéz volt észre venni az egyenesekben. Nem nyomhattad, ugyanis nem tudhattad, hogy a pálya melyik részén vannak a többiek.” – nyilatkozta a díjátadó előtt Hamilton.

A Mercedes versenyzője szerint minden a pénzről szólt:

,,A pénz beszél. Szó szerint két kör volt csak a verseny. Ez az egész forgatókönyv csak a pénzről szólt, amit mindenki szépen meg is kapott. Szerintem a szurkolók visszakapják a pénzüket, hiszen nem azt kapták, amiért fizettek. Kár, hogy nem tudtuk holnap megrendezni a versenyt. Én is szeretem ezt a pályát. Viszont ami ma volt, az nem volt verseny. Lesz ennek folytatása, a csapatvezetők ugyanis most üléseznek emiatt. A sport ma rossz döntést hozott, mi természetesen versenyezni akartunk. Minimum két kört kellett teljesíteni, hogy számítson is a mai nap valamit. Csak is egy oka van annak, amiért küldtek ki minket.” – tette hozzá a Sky Sportsnak a 36 éves pilóta.

- Hirdetés -
Forrásgpblog.com

Hírlevél

- Hirdetés -

Friss hírek