back to top
KezdőlapFormula 1Hamilton gyakran jár templomba és érzi, hogy Isten vigyáz rá

Hamilton gyakran jár templomba és érzi, hogy Isten vigyáz rá

-

Lewis Hamilton úgy véli, hogy Isten vigyáz rá, mindig, mikor F1-es autóba ül.

„Bármi megtörténhet bármelyik napon, de én érzem Isten vigyázó kezeit magam fölött.” – mondta a 33 éves versenyző hazai versenye, a Brit Nagydíj előtt.

„Minden reggel, mielőtt megreggelizem, imádkozom. Valójában minden étkezés előtt imádkozom. Hogy az csak pár másodperc, vagy egy perc, és bármiért is imádkozik az ember, meg kell ragadni a pillanatot. Pár közeli barátommal templomba is járok. Találkozunk, reggelizünk, majd együtt elmegyünk a templomba.”

„Legtöbbször megvilágosodva és újult erővel telve távozunk onnan. Megesik, hogy úgy jön el az ember, hogy ‘ma nem igazán jött át’, de legtöbbször úgy jövünk ki onnan, hogy ‘wow, tudom, merre tartok’.”

A négyszeres világbajnok arról is beszélt, hogy bár nagyon sokat kapott az évek során a Forma-1-től, azért volt olyan is, amit ez elvett tőle.

„A Forma-1 adott nekem egy életet és célt, ami igazán különleges, de ugyanakkor az F1 össze is tört engem. Összetört és felépített. Amikor az ember végigmegy ezen, nagyon sokat tesz bele (erőfeszítést), és ez összetöri a szíved, megöl, mikor elbuksz. És mindenki nézi, mikor elbotlasz. De amikor visszatérsz és sikert érsz el, akkor felemel. Leesel, összetörsz, majd meggyógyulsz és mész tovább.”