back to top
KezdőlapFormula 1Két új partnert jelentett be a Williams

Két új partnert jelentett be a Williams

-

Az első dolog, ami sokaknak beugrott a Williams autóbemutatója után az az, hogy szinte csupasz volt az autó, nem igazán voltak fellelhetőek szponzori nevek. A gárda nem sokkal később elmondta, hogy ez nem lesz sokáig így, most pedig be is jelentettek két új támogatót.

Az egyik új szponzor a ZEISS a világ vezető optikai és optoelektronikai vállalata, amelyik több évre kötelezte el magát az F1-es csapat irányába. A ZEISS számos kiváló eszközzel rendelkezik, amelyeket például a szélcsatornában is hasznosíthatnak. A megegyezés értelmében a grove-i gyárban létesítenek majd a csúcskategóriás Metrotom 1500 számítógépes tomográfiai rendszert, amely biztosítja a csapatnak a precíz és pontos minőségellenőrzési folyamatokat.

A cég logója az autók visszapillantóin lesznek majd megtalálhatóak.

A Williams másik új partnere a Nexa3D, amely cég az egyik leggyorsabb 3D-s nyomtatásról ismert. E megállapodás elérhetővé teszi a csapat számára az ultragyors fotoplasztikus 3D nyomtatót. Ezzel a britek képesek lesznek összetett és könnyű alkatrészek gyors tervezésére és legyártására, ezzel jelentős időt megspórolva, miközben minimalizálják az anyagfelhasználást és a pazarlást.