back to top
KezdőlapFormula 1Megvan, mikor érkezik az F1 22 a Codemasterstől

Megvan, mikor érkezik az F1 22 a Codemasterstől

-

A népszerű Forma-1-es játék legújabb kiadása július 1-jén jelenik meg Playstationre, Xboxra és PC-re, erősítette meg a Codemasters.

Az F1 2022-ben az új generációs F1-es autók, a sprintversenyek, a Miami Nagydíj pályája és egy „újradefiniált versenynap” élménye is megjelenik majd. Ez utóbbi lehetővé teszi a játékosok számára, hogy testre szabják beállításaikat az új „Immersive” és „Broadcast” opciókkal, amelyek befolyásolják a felvezető köröket, a biztonsági autós periódusokat és a boxkiállásokat.

Ha az Immersive opciót választod, a játékosok kockázatos kihívásokkal nézhetnek szembe, amelyek a dobogós helyezés vagy a pontokon kívüli helyezés közötti különbséget is jelenthetik. A Broadcast ugyanakkor leveszi a nyomást a válladról, kontrollált és hiteles mozgóképekkel.

Az F1 22 az Oculus Rift és a HTC Vive segítségével új PC VR-funkciókkal bővíti az élményt. „Alig várjuk, hogy játékosainkat a Forma-1 új korszakában üdvözölhessük” – mondta Lee Mather, a Codemasters F1 vezető kreatív igazgatója. „A valós világbeli változások mellett frissítettük a fizikát az új aero szabályoknak megfelelően, és átdolgoztuk a gumimodellt, így a kezelhetőség még élethűbbé vált.”

„Az új és frissített pályákkal, az adaptív mesterséges intelligenciával, az F1 Life-fal és a kibővített játéklehetőségekkel a játékosok számára soha nem volt még jobb alkalom arra, hogy helyet foglaljanak és átéljék egy F1-es pilóta életét.”

Az F1 22 a visszatérő funkciók továbbfejlesztésével is büszkélkedhet, köztük a My Team, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy három belépési pont alapján válasszák ki a kezdő költségvetést: Újonc, kihívó és élmenő. A játékban valós pályafrissítéseket láthatunk Ausztráliában, Spanyolországban és Abu Dhabiban, hogy tükrözze a legutóbbi valós változásokat.