back to top
KezdőlapFormula 1Megvásárolhatók Vettel hungaroringi és red bull ringi pólói

Megvásárolhatók Vettel hungaroringi és red bull ringi pólói

-

Valtteri Bottas kávés ajándék ötletéről már beszámoltunk, és máris itt a következő versenyző ajánlata, ami akár karácsonyi ajándéknak is kiváló.

A visszavonuló Sebastian Vettel négyféle pólót kínál webshopjában, melyek épp olyanok, mint amiket ő maga viselt az utóbbi időben a versenyhétvégéken. Mind egy-egy társadalmi- vagy környezetvédelmi problémára hívja fel a figyelmet.

Melyek ezek a pólók?
  • SAVE THE BEES: Ilyen pólót az Osztrák Nagydíjon viselt a négyszeres világbajnok. Spielbergben ugyanis rendre arra hívja fel a figyelmet, hogy milyen fontos a méhek ökológiai szerepe.
  • #RACE4WOMEN: 2021. december 2-án viselt ilyet Vettel Dzsiddában, ahol egy gokartverseny meghívottja volt, amelyen nyolc fiatal arab nő vett részt. „Mindannyian lenyűgöztek. Az önbizalmuk és a vágyuk, hogy részt vegyenek ezen az eseményen, igazán inspirált engem. Remélem, hogy magukkal viszik majd a vezetés örömét, és továbbra is hasznosítani fogják a megszerzett tapasztalatokat.” – mondja Vettel a weboldalán.
  • MIAMI 2060: Idén viselte, a Miami Nagydíjon. Az üzenet az hogy Miami 2060-ra víz alá kerülhet, ha nem teszünk valamit az éghajlatváltozás ellen.
Mick Schumacher, Sebastian Vettel
Fotó: Aston Martin F1 Team
  • SAME LOVE: A 2021-es Magyar Nagydíjon viselt dizájn. A webshop kísérőszövege a pólóhoz a következő: „A homoszexuálisok jogai és szabadságjogai életünk részei, és nem szabad megkérdőjelezni őket. Nem kellene, hogy legyenek ellene törvények. Ez visszalépés, ilyesmire már nem kellene gondolni.”

A vegán pólók GOTS tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely garantálja, hogy a felhasznált gyapotot organikusan termesztik, GMO vetőmagok és káros vegyi anyagok használata nélkül. A közreműködő gyárak megfelelnek a szociális és biztonsági előírásoknak. A szállítás klímasemleges, és a szállítási anyag 100%-ban újrahasznosítható.

Bár az árak meglehetősen magasak egy pólóhoz képest (70-80 euró), a cél nemes. Az eladásokból befolyt összegből Vettel semennyit nem tart meg magának, mindet egy-egy a pólókhoz kapcsolódó szervezetnek adja.

A méhes pólókkal két nemzetközi uniós projekt, a HIVEOPOLIS és a ROBOROYALE keretében közös kutatásokat támogatja. A nőket támogató pólóval a Malala Fundot segíti, mely azért küzd, hogy mindenhol minden lánynak joga legyen a lányoknak tanulni. A miamis póló a Sea Shepherdöt támogatja, mely az élővilág és az ökoszisztémák védelméért dolgozik. Míg a Same Love póló bevételei a Human Dignity Trustot segíti, melynek célja, hogy megreformálja a diszkriminatív törvényeket.

A pólók ide kattintva érhetők el.

Ha más F1-es karácsonyi ötleteket keresel, ajánljuk alábbi cikkünket:

Ajándéktippek: 5+1 Forma-1-es karácsonyi ajándék!