back to top
KezdőlapFormula 1Verstappen a mogyoródi éjszakában – mit csinált a holland hajnalig a Hungaroringen?

Verstappen a mogyoródi éjszakában – mit csinált a holland hajnalig a Hungaroringen?

-

Max Verstappen megint nem bírt magával, és nagyjából hajnali 4-ig ébren volt a Magyar Nagydíjat megelőző éjszakán.

Miközben Budapest belvárosában rajongók hada várta, hogy az időmérő edzés utáni nyilatkozatokat és megbeszéléseket maguk mögött tudó versenyzők visszaérjenek a hoteljükhöz, és el lehessen őket csípni egy aláírásra és/vagy szelfire, Max Verstappen felbukkanására nem kellett számítania senkinek, a holland ugyanis szokás szerint lakóbuszában tölti az estéket és éjszakákat. Ám ahelyett, hogy aludt volna, most is volt jobb dolga.

Az időmérő alakulása miatt frusztrált háromszoros világbajnok esport-csapata, a Team Redline ugyanis szombatról vasárnapra a virtuális spái 24 óráson vesz részt az iRacing platformon, Verstappen pedig ezúttal nemcsak tanácsaival igyekezett segíteni a csapattársaknak, hanem mint azt az idei szezon során már több alkalommal megtette, versenyzett is.

Verstappen nem földi halandó – bizarr dolgot árult el róla az egyik csapattársa

A Team Redline a Twitchen streameli az eseményt, így bárki láthatta, hogy miután végzett a kötelezettségeivel, Verstappen megérkezett a lakóbuszába, hogy bekapcsolódjon a spái futamba. Mivel ezek a dolgok ilyenkor eléggé időigényesek, a Red Bull pilótája az egyik őt követő szurkolói X-csatorna alapján éjfél után 16 perccel kezdte meg az első etapját a versenyen, ám nem ez volt az egyetlen sztintje, hanem hajnali fél 3-kor (!) úgy döntött, vezet még egy kicsit. Ez látható az alábbi videón.

Verstappen végül nagyjából hajnali fél 4-ig körözött a jövő hétvégén a valóságban az F1 mezőnyét fogadó belgiumi aszfaltcsíkon, majd nyilván elment aludni, hiszen ma délután 15 órától már a 39. Magyar Nagydíjon áll rajthoz.

Módosítottak a Hungaroringen Cunoda időmérős bukása után (fotó)