back to top
KezdőlapFormula 1Zseniális fotó: így „csatlakozott” Leclerc és barátnője csókjához a monacói pilóta kutyája...

Zseniális fotó: így „csatlakozott” Leclerc és barátnője csókjához a monacói pilóta kutyája (kép)

-

Charles Leclerc monai győzelme után remek kép született, amikor a monacói pilóta és barátnője között elcsattant a csók. Ehhez ugyanis kutyája, Leo is „csatlakozott”.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Charles Leclerc zseniális taktikai húzással nyerte meg a vasárnapi Olasz Nagydíjat. A Ferrari versenyzője az első kiállásoknál még lekövette Lando Norrist – aminek következtében pozíciót vesztett vele szemben –, másodszorra viszont nem jött ki a bokszba, és végül ez bizonyult a nyerő stratégiának.

Leclerc csodát tett és szívességet adott Verstappennek az Olasz Nagydíjon

Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a győzelem ünneplése során a 26 éves pilóta találkozott a számára kedves emberekkel, már persze akik jelen voltak. Természetesen nem maradhatott ki barátnője, Alexandra Saint Mleux sem, akivel elcsattant az ilyenkor már-már kötelező csók. Csak éppen Leclerc kutyája, úgy döntött, hogy ő is pusziszkodni akar, így ő is „beszállt”, amit sikerült is megörökíteni.

Az immáron hétszeres Forma–1-es futamgyőztes 2023 óta alkot egy párt a 22 éves TikTokkerrel, akinek jelenleg több mint 1 millió követője van a népszerű felületen, ahol smink-, illetve divattal kapcsolatos videókat tesz közzé, de gyakran megmutatja kedvenc képzőművészeti alkotásait, legyen szó múzeumi darabról, vagy olyanról, amelyet online talált. Ez sem véletlen, hiszen egy művészeti egyetem hallgatója volt.

Először 2023 márciusában látták őket együtt, majd Leclerc két hónap múlva erősítette meg, hogy párkapcsolatban él, amivel egyértelművé tette a frigyet. Nem sokkal később aztán már nyilvánosan is mutatkoztak együtt: a tavalyi wimbledoni teniszbajnokságra látogattak ki, majd később Saint Mleux jó néhány versenyre elkísérte barátját.

Ami az ebet illeti, korábban Lewis Hamilton aratott nagy sikert kutyáival, illetve most már csak kutyájával, Roscoe-val. Néhány hónapja azonban Leclerc bejelentkezett a hétszeres világbajnok „trónjára” ezen a téren, amikor először megosztott egy képet hosszúszőrű tacskójáról, Leóról. Természetesen a közönség imádta, azóta pedig már futamhelyszíneken is lehetett látni.

Leclerc kimaxolja a cukiságot, Hamilton nyomába lép