back to top
KezdőlapFastest SlapKülönleges sisakok az idei Monacói Nagydíj hétvégéjén!

Különleges sisakok az idei Monacói Nagydíj hétvégéjén!

-

A Monacói Nagydíj mindig is különleges helyet foglalt el a versenynaptárban. Az évek alatt sokan készültek valamivel erre a hétvégére, mutatjuk az idei kínálatot.

Évről-évre mindig történik valami rendhagyó a hercegség utcáin. Most a mezőny negyede döntött úgy, hogy változtat a megszokott fejfedőjén.

A McLaren nagy dobással készül erre a versenyre. Az autók különleges, narancs-türkiz festése mellett a pilóták is hasonulnak a retro életérzéshez.

Norris a színek megváltoztatása mellett egy régi motorosszemüveget adott hozzá a sisakjához (csak festésben). Ricciardo pedig teljesen visszanyúlt az egyszerű megoldásokhoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

McLaren (@mclaren) által megosztott bejegyzés

A Williams istálló mindeközben mérföldkőre megünneplésére készül, ennek megfelelően George Russell és Nicholas Latifi is megemlékezik az istálló 750. futamáról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

George Russell (@georgerussell63) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicholas Latifi (@nicholaslatifi) által megosztott bejegyzés

A mezőnynek ezenfelül még van egy monacói pilótája is Charles Leclerc személyében. Őt eddig utolérte a hazai átok, most azonban a nemzet legnagyobb motorsportos hőse, Louis Chiron előtt tiszteleg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Scuderia Ferrari (@scuderiaferrari) által megosztott bejegyzés

A Forma-1 előtti időszak kiemelkedő versenyzője maga is megnyerte hazai versenyét, még 90 évvel ezelőtt, 1931-ben. Az idei Monacói Nagydíj kicsit róla is szól, hiszen emlékét a Tabac utáni, illetve az uszoda előtti sikán őrzi.