back to top
KezdőlapFormula 1Button szerint Max Verstappen sokkal érettebb a koránál

Button szerint Max Verstappen sokkal érettebb a koránál

-

Jenson Button szerint Max Verstappen a hazai versenyén is bebizonyította, hogy sokkal érettebb a koránál.

A holland pilóta végig a kezében érezhette az újrahasznosított kupát, ugyanis a futamon nem talált kihívóra. A Mercedes a stratégiával próbált túljárni ellenfele eszén, ám nem tudták kiénekelni a sajtot a Red Bull szájából. Hollandia örömmámorban úszott, míg a 23 éves pilóta higgadtan ünnepelte újabb sikerét.

Nico Rosberg szerint ebből a megmozdulásból is látszott, milyen megfontolt Verstappen. 2016 világbajnoka úgy gondolja, hogy a holland készen áll a bajnoki cím megszerzésére:

,,Ez az erőssége, ezt lehetett látni a dobogón is. Nem úgy viselkedett, mintha ez lenne élete legjobb napja. Olyan volt, mintha az mondtam volna: szereztem egy nagyszerű győzelmet,  ünnepeljük meg.” – idézi a német ex-versenyzőt a Speedweek.com.

Button egyet értett Rosberggel, miközben hozzátette, hogy Verstappen sokkal érettebb a koránál:

,,Nagyon nyugodtan és csendesen végzi a munkáját. Érettebb a koránál. Időnként mindannyian tele vagyunk adrenalinnal, és érzelmesek is vagyunk emellé. Egy kicsit utána beképzeltnek érezzük magunkat, amit később persze megbánunk. Viszont Max mindig is következetes volt a győzelmek és a verseségek tekintetében is.”