Egyre többen, és így egyre több Forma-1-es versenyző áll át vega, vagy vegán életmódra, azaz teljesen száműzik a húst, vagy minden állati eredetű élelmiszert az étrendjükből.
A témában Lewis Hamilton a legnagyobb szószóló, ő még vegán hamburgerező-láncot is létrehozott, és kutyáját is vegánná tette. De vegán lett Kevin Magnussen is , és Sebastian Vettel is kipróbálta. Bár utóbbi nem lett végül vegán, már sokkal több zöldséget eszik és odafigyel a minőségre is.
De Max Verstappen például büszkén vállalja, hogy imádja – az igazi – hamburgert.
Hasonló véleményen lehet Daniel Ricciardo is, aki a minap rántott csirkés kajákat tesztelt. Egy 5 perces videót is szentelt annak, hogy kóstol, méghozzá a McLarenje hátsó szárnyát használva asztalnak.
A videó úgy indul, mint egy „átlag” napi vlog, azonban miután meg volt a reggeli futás, úszás, és benyomta a zöld superfood-italát, Ricciardo útnak indult, hogy „kikompenzálja” az edzést, és egyen valami igazán finomat. Arról szól a videó, hogy felkutat és tesztel pár csirkés helyet Los Angelesben.
Ricciardo azt is elárulta mik a preferenciái, milyen szerinte a jó csirkehús.
„Csak maszatosnak (szaftosnak) és rendetlennek kell kinéznie, és valahogy úgy kell ránézned, hogy tudod, hogy utána órákat fogsz a mosdóban tölteni” – utalt az ausztrál arra, hogy a kajának olyan finomnak és szaftosnak kell lennie, hogy tuti összekend vele magad, amit aztán időbe telik majd lemosni az arcodról, kezedről.
„Csak mocskot akarsz” – tette hozzá.
Miután megrendelte a csirkét, Ricciardo visszaugrott a McLarenjébe, és elment vele a Mulholland Scenic Overlookhoz, Los Angeles egyik legjobb kilátójához, és ott állt neki falatozni.
Három különböző hely kajáit kóstolta, nagy átéléssel, és Gordon Ramsay-t megszégyenítő szakértelemmel.