back to top
KezdőlapFastest SlapA család az család: Briatore exe egy féreg, de gyermekei végre találkoztak

A család az család: Briatore exe egy féreg, de gyermekei végre találkoztak

-

Heidi Klum szupermodell 2022-es halloweeni bulija a jelek szerint igazi családi esemény volt. Lánya, Leni (18) találkozott féltestvérével, Nathan Falco Briatoréval (12). Ráadásul Klum buliján jelen volt az egykori F1-es csapatfőnök, Flavio Briatore ex-felesége, Nathan édesanyja, Elisabetta Gregoraci is.

Briatori évekig nem tartotta a kapcsolatot Klumtól született lányával, nevére sem vette. Azonban úgy tudni, hogy az utóbbi időben gyakran találkoznak, mostanra már a két féltestvér is ismeri egymást. A bőrszerkós, macskanő jelmezbe bújt Leni és a tömeggyilkosnak öltözött Nathan a képek tanulsága szerint jól kijönnek egymással.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Flavio Briatore (@briatoreflavio) által megosztott bejegyzés

 

Flavio Briatore egy interjúban büszkén elárulta azt is, hogy a két féltesó jó kapcsolatot ápol: „Falco boldog, hogy van egy nővére”.

De miért is nevezzük féregnek Heidi Klumot? A Halloween királynője minden évben elképesztő jelmezeket ölt. Idén azonban talán minden eddigin túltett.

Milyen jelmezre számít az ember egy szupermodelltől? Szexi ápolónő, macskanő, Playboy nyuszi, miegymás… Klum azonban nem ilyen kommersz. Idén szó szerint felimsehetetlen volt extrém jelmezében, ugyanis egy óriási féregnek öltözött, amit férje, Tom Kaulitz (33) fogott ki, mint halász.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés

Mellesleg Briatore lánya fehérneműben pózol modell anyjával

Forrásruhr24.de