back to top
KezdőlapFastest SlapEgy versenyző 17 másodperc alatt kirakta a Rubik-kockát, társai zabálóversennyel próbáltak visszavágni

Egy versenyző 17 másodperc alatt kirakta a Rubik-kockát, társai zabálóversennyel próbáltak visszavágni

-

A Forma-3 idei éllovasa, Gabriele Mini bemutatta egy különleges képességét, társai pedig bizonyították, hogy bármilyen más feladatot is nehéz teljesíteni 17 másodperc alatt.

Kifejezetten szórakoztató videókat készít terebélyes versenyzőállományának részvételével a juniorszériákban ténykedő Prema – így ha pilótáik ismertebbek lennének, bizonyosan ezek a tartalmak is virálisabbá válnának.

A legújabb kihívás azzal kezdődött, hogy az olasz Mini, aki a monacói F3-as főverseny megnyerésével átvette a vezetést a tabellán, a kamera elé állt, előkapott egy Rubik-kockát, buzgó tekergetésbe kezdett, s néhány szempillantás alatt, 17 másodperc elteltével az asztalra dobta a minden oldalán különböző színben pompázó kockát.

„Kihívlak titeket, hogy csináljatok meg valamit 17 másodperc alatt” – hangzott a 19 éves pilóta felhívása premás csapattársai felé.

Magnussen nem akarja Bearmant dajkálni

Mivel kicsi az esélye, hogy az F2-es, F3-as, F4-es és F1 Academy-s pilóták közül bárki más ugyanilyen profizmussal tekergetné ezt a magyar találmányt, a Prema különböző feladatokkal készült: nyakkendőkötés, hajfonat készítése kötélen, a mesekarakter Wally megtalálása egy kifürkészhetetlen grafikán, illetve egy zsemle felfalása közül választhatott a többi versenyző. A lényeg az volt, hogy 17 másodperc alatt teljesítsék. Egy matematikai feladat is ott hevert az asztalon, de annak megoldására nem vállalkozott senki.

„Én 15 év alatt sem tudnám megcsinálni” – mondta a már F1-es debütálásán is túllévő Oliver Bearman, aki végül a nyakkendőkötés mellett tette le a garast, s azon kevesek közé tartozott, akinek sikerült teljesítenie az általa választott kihívást a megadott időkereten belül.

Többek számára is a péksütemény gyors bekebelezése tűnt a legegyszerűbbnek, így sportolóktól felettébb ritkán látható jelenetek szemtanúi lehettünk, amikor autóversenyzők próbálták a fejükbe tömni, gyorsan megrágni és lenyelni az ételt. Ami nem volt olyan könnyű, mint amilyennek az F3-as Arvid Lindblad, valamint az F4-es Tomass Štolcermanis és Dion Gowda gondolták.

Doriane Pin pedig valószínűleg még most is Wallyt keresné, ha három és fél perc után nem kapott volna segítséget…