back to top
KezdőlapFormula 1Hiába éleződik a csatájuk, Verstappen és Norris megint együtt utazott (kép)

Hiába éleződik a csatájuk, Verstappen és Norris megint együtt utazott (kép)

-

Az F1 bajnoki címéért harcoló két versenyző, Lando Norris és Max Verstappen közösen repült Bakuba, és ezt a közösségi médiában is megörökítették.

A két versenyző korábban is gyakran repült együtt versenyek helyszínére Verstappen magángépén, és úgy látszik, nem kerülik egymás társaságát azóta sem, hogy egyre szorosabbá válik a küzdelmük a bajnoki címért. Ez a pontkülönbségben még nem mutatkozott meg annyira, mint amennyire a McLaren és a Red Bull tempója más volt az elmúlt hónapokban, de nem tűnik lehetetlennek, hogy Norris a szezon végére megelőzze Verstappent. Már ütköztek idén, és a brit arra számít, hogy nem az volt az utolsó incidensük.

Hasonló rivalizálások idején ritkán mutatkoznak együtt a főszereplők a nagydíjakon kívül, de az Instagramra feltöltött fénykép is újabb példája annak, hogy változnak az idők: Norris és Verstappen Nico Hülkenberggel kiegészülve összeállt egy fényképre, amint Bakuba tartanak a hétvégi versenyre. Az ilyesfajta dolgokat kritizálta nemrég Juan Pablo Montoya, aki szerint túlságosan elterjedt a haverkodás az F1-es versenyzők között.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Max Verstappen (@maxverstappen1) által megosztott bejegyzés