back to top
KezdőlapFastest SlapEzt még Vin Diesel is megirigyelné - így "üldözte" a tolvajokat Leclerc...

Ezt még Vin Diesel is megirigyelné – így „üldözte” a tolvajokat Leclerc (videó)

-

 Az olasz rendőrség bejelentette, hogy elfogtak négy személyt, aki Charles Leclerc tavalyi kirablásához köthető.

A monacói versenyző a toszkánai Viareggioban tartózkodott 2022. április 18-án. Ezen a napon a pilótához közeledett két gyanúsított, hogy képet készítsenek vele. A Ferrari versenyzője eleget tett a kérésnek, ám amíg nem figyelt, az illetők levették róla a Richard Mille óráját, és egy robogó segítségével távoztak.

Charles Leclerc, Ferrari, Monaco, Forma-1, racingline.hu
Charles Leclerc – Fotó: Scuderia Ferrari Press Office

A rendőrség a közleményében leírta, a robogón ülő két személyt elfogták, valamint két másik gyanúsítottat is letartóztattak, akik egy terepjáró segítségével követték a társaikat. A hatóságok két órát találtak a 4-fős társaság lakhelyén, ám nem tudták egyértelműen meghatározni, hogy a két tárgy közül bármelyik is Leclerc órája lett volna. Emellett 25 dollárt is találtak a házban.

A rendőrség közzétett felvételein látszik, ahogy a monacói versenyző a fekete Ferrari 488 segítségével azonnal üldözőbe vette a tolvajokat, mikor konstatálta a lopást.

Leclerc reméli, hogy a két talált óra közül az egyik az a darab, amit elloptak tőle. Az egyedi tervezésű Richard Mille óra értéke eléri a 230.000 eurót.