16.5 C
New York
péntek, július 5, 2024
KezdőlapFastest SlapÍgy varázsolták Leclerc-t bajszos Harry Potterré

Így varázsolták Leclerc-t bajszos Harry Potterré

-

Az F1 a saját stábja által készített műsort a Youtube-ra töltötte fel, ami elsősorban arról szólt, hogy a csapattársak megtippelték egymás pontszámait az új videojátékban.

Az F1 2024 frissen jelent meg, és a résztvevő csapattársak elgondolkodtak, a 100-as skálán hányas pontszámot adnának egymásnak négy tulajdonság (tapasztalat, versenyzési képesség, figyelem/gondolkodás (=awareness), tempó) alapján, illetve összességében.

A játékban hét istálló tagjai vettek részt, a Mercedes, az Alpine és az Aston Martin párosát ne keressétek a videóban. Csak utóbbi csapat kimaradása számít meglepőnek (talán épp egyéb elkötelezettségeknek tettek eleget a pilóták a felvétel idején), hiszen Lewis Hamilton általában kimarad az ilyen mókázásokból, az Alpine párosa pedig közismerten nem szívleli egymást, amit a mellékelt monacói ütközés is bizonyít.

Pérez egy jól irányzott torpedómozdulattal elsüllyesztette Ricciardo esélyeit

Filctollal a kezében veszélyes némelyik F1-es versenyző (ezzel vittek fel a tippjeiket a jegyzetlapra), amit bizonyít, hogy Leclerc és Sainz ökörködött kicsit, és egymás fotóját kiegészítették: a monacói Harry Potter szemüvegét és villámjeles hegét kapta meg, a spanyol pedig összenőtt szemöldököt kapott, no meg mindketten bajuszt pingáltak a másiknak.

A végeredmény többször feltűnik, és az összevágott anyagban 3:23-tól látható, hogy Sainz már új külsőben virít a fotón, miközben Leclerc rajzol, tehát valószínűleg utóbbi kezdte a poénkodást. Harry Potter nem csak Sainznak jutott eszébe, mert Alexander Albon is a híres varázsló fizimiskájába bújtatta csapattársát, Logan Sargeantot, akire azt írta, Logan, varázsló vagy!

Ricciardo a felvétel végén megköszönte a kiadótól kapott saját értékelést, és közölte, ezt is felhasználja a szerződéshosszabbítási tárgyalásnál (elvégre inog a helye a Red Bull kisebbik csapatánál).

Az F1 ellenőrei elégedettek, készen áll a Magyar Nagydíjra az új Hungaroring

- Hirdetés -