back to top
KezdőlapFastest SlapHamilton a bohóckodásával megnevettette a riválisait

Hamilton a bohóckodásával megnevettette a riválisait

-

A hétvégén lencsevégre kaptak néhány vidám pillanatot Imolából: Lewis Hamilton megragadta az egyik mikrofont, hogy versenyzőtársai beszélgetését rögzítse, ami végül nagy nevetést váltott ki.

Emlékezhetünk, ahogy Fernando Alonso jó néhány éve már beállt alkalmi operatőrnek az egyik edzésen elszenvedett műszaki hibája után, és most is Hamilton is a hasonló vágyait elégítette ki, ahogy az Instagramon ezt megtekinthetjük.

Vélhetően a versenyzői parádé előtt történt, hogy a Mercedes pilótája átvette az egyik stábtag munkáját, és elkezdte kezelni a beszélgető versenyzők közé belógatott mikrofont. Ez derültséget váltott ki, többek között Max Verstappen is jót nevetett vetélytársa próbálkozásán, és szemmel láthatóan Hamilton os jól szórakozott ezalatt. Bizonyára a Netflix Drive To Survive sorozatának új évadának forgatásához használták volna a felvételeket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@mercedesamgf1) által megosztott bejegyzés

A Brad Pitt főszereplésével és Hamilton közreműködésével készülő filmről viszont közben az a hír járja, hogy már legalább holtversenyben a tizenkettedik legdrágább alkotás lesz a filmtörténelemben: a The Sun úgy tudja, a költségek már elérték a 300 millió dollárt (100 milliárd forintot), és persze hol van még a vége. A kiadásokkal így a film egy szinten áll A Karib-tenger kalózai, a Star Wars és a DC Comics szuperhősös világának egy-egy filmjével. A rangsort a Star Wars: Az ébredő Erő vezeti 2015-ből, 447 millió dollárral.

Hamilton költői kifejezésekkel beszélt a bizakodásáról