back to top
KezdőlapFastest SlapNorrisnak hivatalos szerepe is volt a Real Madrid által megnyert BL-döntőn

Norrisnak hivatalos szerepe is volt a Real Madrid által megnyert BL-döntőn

-

Lando Norris is ott volt a londoni Wembley Stadionban a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjén, aminek végén nem csak puszta rajongóként kellett odasomfordálnia Dani Carvajalhoz egy közös fotóra.

Június 1-jén este Londonban a Real Madrid és a Dortmund játszott az európai klubfutball legrangosabb trófeájáért a Bajnokok Ligája döntőjében. A német csapat ritka lehetőség kapujában volt, de miután az első félidőben minden helyzetét elpuskázta, a másodikban a Real két gólt szerzett, ezzel a madridi csapat tovább erősítette pozícióját a kontinens klubfutballjának legjobbjaként, hiszen már 15. alkalommal nyerte meg a BL-t.

A Real első gólját a spanyol Dani Carvajal szerezte, akit a lefújás után a meccs emberének is megválasztottak – ez a díj persze eltörpült amellett, amit a BL-győzelemért emelhetett magasba, ellenben F1-es kötődése is volt az átadásának, hiszen a meccset korábban a lelátó egyik felső sarkából figyelő Norrist kérték fel, hogy adja át a pályán a labdát formázó trófeát a spanyolnak. Ezt követően pedig a kötelező szelfik is elkészülhettek.

Egyre több sportban honosodott meg az elmúlt években „A meccs embere” díjhoz hasonló jutalmazás, az F1-ben 2016 óta a rajongók szavazatai alapján szintén kihirdetik a futam legjobbját, ami idén az eddigi nyolc versenyből háromszor is Norrishoz került.

Nem Norris volt az egyetlen aktív F1-es pilóta a Wembley-ben, bejelentkezett onnan a Sauber versenyzője, Csou Kuan-jü is. A legnagyobb Real-rajongó, Carlos Sainz nem a helyszínről követte a történéseket, de közösségi oldalán gyorsan gratulált szülővárosa csapatának. Lewis Hamiltont szintén Londonban látták szombat este, de ő nem a BL-döntővel foglalkozott, a felvételek tanúsága szerint a színésztő Anya Taylor-Joyjal és az ő férjével töltötte az időt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

UEFA Champions League (@championsleague) által megosztott bejegyzés