back to top
KezdőlapFastest Slap45 fontos bejelentést tett Alonso csapata

45 fontos bejelentést tett Alonso csapata

-

Ez elég sok fontos bejelentés lenne így egyszerre. Kivéve persze, ha a brit fizetőeszközről van szó, mert akkor viszont egy egészen elfogadható ajánlat a csapat frissen bemutatott F1-es Lego-modelljeire.

Fernando Alonso késik a megbeszélésről, mert éppen saját F1-es Aston Martinját próbálja nagy gonddal összerakni apró építőelemekből. Persze aligha maradt le bármi fontosról, hiszen a garázsban is mindenki a Lego-modellel foglalkozik – ezt mutatja be az a videó, amelyben az Aston bejelentette új partnerségét a dán játékgyártóval.

A csapat büszkén hirdeti, hogy immár bárki beszerezheti és összerakhatja magának az Aston Martin 2023-as F1-es modelljét (halóstul, mindenestül), és mellé az Aston Martin Vantage safety cart, a két zöld csúcsgép kicsinyített mása egy 564 építőelemből álló dobozban lakozik.

Ez a fajta építkezés is bizonyosan fáradságos, de aligha telik annyi időbe, mint amennyit a bajnoki ambíciókkal rendelkező F1-es csapat a saját építkezésére fordít.

Alonso lesújtó kórleletet adott csapatáról, de ennek is látja a jó oldalát

A Lego weboldala szerint a most piacra dobott készlet 45 brit fontos áron érhető el, ami átszámítva nagyjából 20000 forint.

Fotó: Lego