back to top
KezdőlapFastest SlapHamilton: Képtelen vagyok összevizelni magam – csak egyszer tettem meg

Hamilton: Képtelen vagyok összevizelni magam – csak egyszer tettem meg

-

A mezőnyből sokan megtették már a vallomásukat, de most végre Lewis Hamilton is törlesztette az adósságát. A brit szerint nincs annál kellemetlenebb, mint amikor a G-erők rángatják a megtelt húgyhólyagot.

Tavaly az F1 közös kvízében több versenyzőt is kikérdeztek a lehető legkényesebb témáról, az autóba pisilésről, akkor a megkérdezettek többsége tagadta, hogy valaha is erre vetemedett volna, de persze egy ilyen önbevallásos dolognál sohasem fog kiderülni, hogy ki lódít. Akkor Hamilton nem volt a válaszadók között, most viszont a Hot Onesnak adott interjújában ő is megnyílt.

„Akartam, de nem ment” – versenyzők őszintén az autóban pisilésről

„Sohasem szoktam inni az autóban, legtöbbször egyszerűen eszembe se jut, így ezt a pluszsúlyt, ami nagyjából fél liter, általában ki is vesszük. De amennyire én tudom, a versenyzők közül elég sokan pisilnek az autóban” – fogalmazott.

„Korábban elég sok folyadékot ittam az autóba ülés előtt, és az utolsó percben még elmentem WC-re, mert nem tudom rávenni magam, hogy összevizeljem magam.”

„De egyszer Szingapúrban megtörtént, úgy két-három éve. Amikor a biztonsági autó kihajtott a pályára, úgy éreztem, meghalok. Nincs annál kellemetlenebb érzés, mint amikor tele vagyok, és a G-erők ide-oda rángatnak. Ilyenkor lehetetlen a feladatunkra koncentrálni. Szóval akkor kieresztettem, de nagyon erőltetnem kellett, hogy sikerüljön. De szerencsére csak akkor egyszer volt erre szükségem.”