back to top
KezdőlapFastest SlapKomoly népharag zúdult Lewis Hamiltonra a közösségi médiában

Komoly népharag zúdult Lewis Hamiltonra a közösségi médiában

-

Rengeteg negatív komment lepte el Lewis Hamilton közösségi oldalait, miután a hétszeres világbajnok előbb emlékezett meg egy elhunyt rapperről, mint II.Erzsébet brit királynő férjéről.

Április 9.-e tragikus nap volt a világ számára, hiszen egy napon hunyt el a világhírű amerikai rapper, DMX, valamint II. Erzsébet brit királynő férje, Fülöp edinburgh-i herceg. Világszerte komoly megemlékezéseket tartottak a 99 éves korában elhunyt herceg emléke előtt, ám Lewis Hamilton előbb az 50 évesen elhunyt zenész-színészre emlékezett meg a Twitteren, akinek hatalmas rajongója volt.

„Le vagyok törve, hogy DMX halálhírére keltem fel. Őt hallgatva nőttem fel, a szavai, a történetei segítettek át gyerekként a nehéz időkön. Hálás vagyok a bölcsességéért! Túl hamar ment el, de remélem, hogy már egy sokkal békésebb helyen van. Nyugodj békében DMX.” – posztolta.

Másnap viszont Fülöp hercegre is megemlékezett, Insta sztoriban osztotta meg a Vogue posztját „Olyan szomorú… gondolataim és az imáim a királyi családdal vannak.” – felirattal.

Csak hogy ez már késő volt, addigra ugyanis ellepték a gyűlölködő kommentek a profilját. Voltak olyanok, akik azért nehezteltek Hamiltonra, mert nem emlékezett meg egy olyan emberről, aki rengeteget tett a hátrányos helyzetű gyerekekért, míg egy másik kommentelő hatalmasat csalódott benne, mert szerinte ez tiszteletlen cselekedett volt a részéről, és többé már nem tartja magát a rajongójának.

Egy újabb kommentelő pedig felhívta a Mercedes versenyzőjének a figyelmét arra, hogy Fülöp herceg sokkal többet tett a társadalomért, mint DMX. Egy újabb véleményező pedig a lovagi címét hozta fel, majd hozzátette, hogy sokan felnéztek rá. Ám a legdurvább és legmarkánsabb vélemény azonban az alábbi volt:

„Fülöp herceg egy igazi példakép és nagyon inspiráló személy volt. Nem tettél említést egy legenda és példakép haláláról, Fülöp edinburgh-i hercegről, tudod, ő volt a királynő férje. Nem csoda, hogy a világ leggyűlöltebb embere lettél!” – fakadt ki egy hozzászóló.

Természetesen akadtak olyanok is, akik kiálltak a 36 éves sportoló mellett. Legtöbben ez esetben azzal érveltek, hogy DMX élete sokkal inkább hasonlít Hamiltonéra, aki szintén a szegénységből tört fel a csúcsra. Míg mások a túlzottan megszállott monarchistákat ítélték el, valamint azt is felhozták, hogy Hamilton semmivel sem tartozik a királyi családnak.