back to top
KezdőlapFastest SlapVerstappen kalapáccsal verte az ajtót, és majdnem eltörte a vállát (videó)

Verstappen kalapáccsal verte az ajtót, és majdnem eltörte a vállát (videó)

-

Max Verstappen az egy hetes szünetben sem maradt autósport nélkül, így a Team Redline csapattal ismét belekóstolt az online versenyzés világába.

Ahogy lenni szokott, a holland pilóta most sem tudott elszakadni kedvenc időtöltésétől, így csapatával neki vágott egy kis versenyzésnek. Ám az iRacing nyúzása közben egy érdekes történetet is mesélt a 25 éves pilóta, ami nemrég történt meg vele.

Verstappennek két macskája van, (Jimmy és Sassy) ám az egyik eltűnt. A kétszeres világbajnok három órán át kereste a házi kedvencet, míg az egyik ajtó mögül meghallotta, hogy nyávog a cica.

Az egyik raktárként használt szobába mászott be, aminek egy bejárata van. A Red Bull versenyzője próbálta kinyitni az ajtót, de az nem mozdult, mivel a másik oldalán az egyik gyerekágy eltorlaszolta a bejáratot. Verstappen szerint a macska is szerepet játszhatott abban, hogy az ajtó elé borult az ágy, és így bezárta magát a szobába. A kétszeres világbajnok elmondta, hogy mindent megpróbált annak érdekében, hogy kiszabadítsa a macskáját. Még egy kalapáccsal egy lyukat is vágott az ajtóba.

A holland elmondta, hogy a cica nagyon megrémült a hangoktól a sötét szobában, míg ő vállával próbálta betörni az ajtót. A világbajnok hozzátette, kis híján el is tört az említett tesztrésze.

Csapattársai nem értették, miért nem szerelte le az ajtó forgópántjait Verstappen, mire a versenyző elmondta, hogy azzal a megoldással is próbálkozott. Ám nemigazán ügyes, ha barkácsolásról van szó, így a lyuknak köszönhetően már bármikor kikukucskálhat az ajtón.

A cica megmenekült, míg Verstappen vehet magának egy új ajtót.

@maxv1stappen_

The photo 😭😭🤣 #maxverstappen #f1 #formula1

♬ original sound – Maxv1stappen